Fora > AKTUALNOSCI

Rezygnacja z prowadzenia forum

<< < (2/4) > >>

Nowicjusz:
Witam,
Bardzo smutna wiadomość, ale mam nadzieję, że uda się Panu Mariuszowi przezwyciężyć problemy zdrowotne, czego serdecznie życzę. Niestety brak doświadczenia nie pozwala mi na pomoc w prowadzeniu forum, a szkoda byłoby zaprzepaścić taką kopalnię wiedzy i pasję wielu osób. Jedyną pomoc, której mogę się podjąć, to pomoc finansowa w opłatach za utrzymanie forum. Życzę powrotu do zdrowia!

Jacques:
Drogi Panie Mariuszu,
znamy się od lat, nawet kiedyś dostałem dostęp do admina forum w celu poprawy modułu odpowiedzialnego za pliki cookie. Bardzo ubolewam z powodu zaistniałej sytuacji. Życzę z całego serca rychłego powrotu do zdrowia. Pana wkład w to forum oraz ogrom wiedzy tu zostawianej na co dzień jest nie do przecenienie. Sam pomysł, aby w sposób niekomercyjny wspierać użytkowników swoją wiedzą, dzielić się doświadczeniem oraz popularyzować pasję poszukiwania i dociekania historii obiektów - genialne!

Jeśli zaistnieje konieczność - zaangażuję się od strony informatycznej w nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem forum. Na dziś pomodlę się za Pana i powierzam Bogu Pana zdrowie.

z szacunkiem
Jacques (Jacek)

gnidka1811:
Witam serdecznie Panie Mariuszu i zycze powrotu do zdrowia.Co zas do forum moge tylko wesprzec finansowo poniewaz moja wiedza jest zbyt mala aby prowadzic to forum.Pozdrawiam serdecznie

KAH11:
Dzień dobry Panie Mariuszu.
Życzę dużo dużo zdrowia!!! Wszystkiego najlepszego!
Mam nadzieję że ktoś zdecyduje się poprowadzić forum jednak to "Pana dziecko" i bez Pana nie będzie już to samo.
Pozdrawiam serdecznie.
Krysia

Mariusz:
Dzień dobry
Ze smutkiem i wielkim żalem chcę zawiadomić o odejściu Mariusza.
Dziękuję wszystkim
Hanna Chruścińska

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej