Fora > AKTUALNOSCI

Rezygnacja z prowadzenia forum

(1/4) > >>

Mariusz:
Szanowni państwo
Do wszystkich przyjaciół , sympatyków i użytkowników tego forum.
Nadszedł czas na rozstanie. Nie jestem już w stanie samodzielnie prowadzić forum. Choroba mi nie pozwala. To moja największa prośba abyście przejęli to forum i prowadzili je dalej. Bardzo możliwe że pod moim nazwiskiem. Wszystkie opłaty są regulowane na bieżąco. Nie wiem w jakiej formie chcecie to prowadzić, czy to w częściach udziału czy samowolnym wykupie. Wszystkie propozycje i sugestie proszę wysyłać na mój adres email galeria@antiques.szczecin.pl
Mariusz Chruściński

ekskalibur:
Witaj Mariuszu.Bardzo przykra wiadomość.Mam nadzieję i życzę Tobie ,żebyś doszedł do lepszej kondycji.
Ja jestem jak najbardziej za tym,żeby forum dalej działało.Ubolewam,że bez Ciebie,bez Twojej ogromnej wiedzy i zaangażowaniu
Zupelnie nie znam się jak takie forum może funkcjonować,na jakich zasadach,ale jestem zawsze gotów wspomóc to forum tak,aby służyło wielu osobom.Wierzę ,że znajdzie się więcej osób,które nie pozwolą,aby forum przestało istnieć.
Pozdrawiam Jacek

ZICO:
  Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i formy pozwalającej na aktywny udział w tym świetnym forum, podpisuję się również pod słowami Jacka.

Pozdrawiam Adam.

marysias:
Dużo zdrowia Panie Mariuszu ,Ja również jestem za tym ,żeby to forum istniało!

Dorota D:
To przykra wiadomość  , życzę Panu  dużo zdrowia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej