Autor Wątek: Rezygnacja z prowadzenia forum  (Przeczytany 846 razy)

Mariusz

• Administrator
Rezygnacja z prowadzenia forum
« dnia: Kwiecień 18, 2023, 10:53:08 am »
Szanowni państwo
Do wszystkich przyjaciół , sympatyków i użytkowników tego forum.
Nadszedł czas na rozstanie. Nie jestem już w stanie samodzielnie prowadzić forum. Choroba mi nie pozwala. To moja największa prośba abyście przejęli to forum i prowadzili je dalej. Bardzo możliwe że pod moim nazwiskiem. Wszystkie opłaty są regulowane na bieżąco. Nie wiem w jakiej formie chcecie to prowadzić, czy to w częściach udziału czy samowolnym wykupie. Wszystkie propozycje i sugestie proszę wysyłać na mój adres email galeria@antiques.szczecin.pl
Mariusz Chruściński

ekskalibur

• Hero Member
Odp: Rezygnacja z prowadzenia forum
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 18, 2023, 12:11:35 pm »
Witaj Mariuszu.Bardzo przykra wiadomość.Mam nadzieję i życzę Tobie ,żebyś doszedł do lepszej kondycji.
Ja jestem jak najbardziej za tym,żeby forum dalej działało.Ubolewam,że bez Ciebie,bez Twojej ogromnej wiedzy i zaangażowaniu
Zupelnie nie znam się jak takie forum może funkcjonować,na jakich zasadach,ale jestem zawsze gotów wspomóc to forum tak,aby służyło wielu osobom.Wierzę ,że znajdzie się więcej osób,które nie pozwolą,aby forum przestało istnieć.
Pozdrawiam Jacek

ZICO

• Sr. Member
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 18, 2023, 14:31:36 pm »
  Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i formy pozwalającej na aktywny udział w tym świetnym forum, podpisuję się również pod słowami Jacka.

Pozdrawiam Adam.

marysias

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 18, 2023, 17:12:34 pm »
Dużo zdrowia Panie Mariuszu ,Ja również jestem za tym ,żeby to forum istniało!

Dorota D

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 19, 2023, 12:04:21 pm »
To przykra wiadomość  , życzę Panu  dużo zdrowia

Nowicjusz

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 22, 2023, 23:19:21 pm »
Witam,
Bardzo smutna wiadomość, ale mam nadzieję, że uda się Panu Mariuszowi przezwyciężyć problemy zdrowotne, czego serdecznie życzę. Niestety brak doświadczenia nie pozwala mi na pomoc w prowadzeniu forum, a szkoda byłoby zaprzepaścić taką kopalnię wiedzy i pasję wielu osób. Jedyną pomoc, której mogę się podjąć, to pomoc finansowa w opłatach za utrzymanie forum. Życzę powrotu do zdrowia!

Jacques

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 07, 2023, 08:49:16 am »
Drogi Panie Mariuszu,
znamy się od lat, nawet kiedyś dostałem dostęp do admina forum w celu poprawy modułu odpowiedzialnego za pliki cookie. Bardzo ubolewam z powodu zaistniałej sytuacji. Życzę z całego serca rychłego powrotu do zdrowia. Pana wkład w to forum oraz ogrom wiedzy tu zostawianej na co dzień jest nie do przecenienie. Sam pomysł, aby w sposób niekomercyjny wspierać użytkowników swoją wiedzą, dzielić się doświadczeniem oraz popularyzować pasję poszukiwania i dociekania historii obiektów - genialne!

Jeśli zaistnieje konieczność - zaangażuję się od strony informatycznej w nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem forum. Na dziś pomodlę się za Pana i powierzam Bogu Pana zdrowie.

z szacunkiem
Jacques (Jacek)

gnidka1811

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 15, 2023, 17:09:35 pm »
Witam serdecznie Panie Mariuszu i zycze powrotu do zdrowia.Co zas do forum moge tylko wesprzec finansowo poniewaz moja wiedza jest zbyt mala aby prowadzic to forum.Pozdrawiam serdecznie

KAH11

• Hero Member
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 24, 2023, 14:01:02 pm »
Dzień dobry Panie Mariuszu.
Życzę dużo dużo zdrowia!!! Wszystkiego najlepszego!
Mam nadzieję że ktoś zdecyduje się poprowadzić forum jednak to "Pana dziecko" i bez Pana nie będzie już to samo.
Pozdrawiam serdecznie.
Krysia