Fora > AKTUALNOSCI
Bardzo ważne dotyczy forum
Mariusz:
Dzień dobry,
ponieważ dostawca hostingu i domeny podniósł o 100% opłaty jestem zmuszony zmienić usługodawcę.
Może się zdarzyć,że forum nie będzie działać jak było ostatnio.Robię wszystko aby utrzymać to forum,proszę o wyrozumiałość.
pozdrawiam
Mariusz Chruścinski
ps do tego opłata za utrzymanie domeny 132 zł rocznie
ekskalibur:
Witam.
Ja proponuję,żeby utworzyć konto i podać nr konta do ogólnej wiadomości . Każdy chętny mógłby wpłacać jakąś kwotę,z góry ustaloną lub dowolną.Uzbierane pieniążki pozwolilyby na utrzymanie i funkcjonowanie forum.Przy tak wielu użytkownikach obciążenie jednostkowe byłoby niewielkie.Drugiego takiego forum nie ma i należy zrobić wszystko,aby to pozostało.Ja zgłaszam się pierwszy do wpłaty.
Pozdrawiam Jacek
Andy51:
Witam,
jestem jak najbardziej za. Mariusz nie tylko udziela darmowych porad, ale jeszcze z własnych pieniędzy utrzymuje portal, który przecież służy nam wszystkim.
Joanna111:
Witam, najlepiej podać nr konta i każdy wpłaci chociaż według uznania, albo zrobić płatne forum - cena np. za rok i też będzie ok. Bez Pana Mariusza i jego wiedzy to nie wiem gdzie my mało to wiedze zdobędziemy. Uważam, że zrobić płatne forum :) i będzie dobrze.
Joanna111
szaman:
Mariusz..Mistrzu nasz.. Ja tez sie chetnie dorzuce. Napisz tylko jak i gdzie. Forme ewentualnego wsparcia Forum pozostawiamy Tobie.
Pozdrawiam
Andrzej
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej